5 Simple Techniques For پمپ شیمیایی

از جمله کاربری های پمپ پلیمری می توان به موارد زیر اشاره کرد:

در این مدل به هیچ عنوان پمپ نباید خشک ( بدون سیال ) روشن شده و به حرکت دربیاید ، این امر باعث بالا رفتن دمای دستگاه و آسیب شدید به سیل و دیگر قطعات داخلی پمپ میشود 

الکتروپمپ سانتریفیوژ علاوه بر صنایع شیمیایی، تاسیسات تصفیه فاضلاب برای انتقال مایعات خورنده حاوی اسیدها، قلیاها و سایر مواد شیمیایی به پمپ های شیمیایی ضد اسید متکی هستند.

از این پمپ‌ها برای انتقال مواد شیمیایی مانند اسیدها، حلال‌ها، بازها و سایر مواد شیمیایی استفاده می‌کنند. کاربرد این پمپ‌ها بیشتر در صنایع نفت و گاز و پتروشیمی، شیمیایی، صنایع غذایی، صنایع دارویی،صنایع آب و فاضلاب می‌باشد. در این مقاله به بررسی ویژگی ها و مزایای پمپ های پلیمری می‌پردازیم. برای خرید این پمپ‌ها می‌توانید از طریق سایت نیکاسان اقدام کرده و برای انتخاب دقیق‌تر با کارشناسان ما در تماس باشید.

در کشور ایران نیز پمپ ضد اسید ایرانی در ابعاد صنعتی یزرگ و کوچک قابل ساخت و تولید است که در بحث کیفت ساخت و عملکرد قابل رقابت با محصولات اروپایی می باشد. پمپ ضد اسید ایرانی نیز با توجه به در دسترس بودن و زمان تحویل کوتاه بسیار مفید و پرکاربرد است.

همچنین اطمینان حاصل نمایید که جهت چرخش پروانه با فلش رنگی روی پوسته پمپ هم جهت باشد. تدابیر ایمنی مانند تامین تهویه کافی، استفاده از تجهیزات حفاظتی و پیروی از روش‌های مناسب رسیدگی به اسیدها نیز باید برای محافظت از پرسنل و تجهیزات اجرا شود.

پمپ های پلیمری سیالات خورنده و شیمیایی را انتقال می دهند. نبود نشتی در این پمپ ها بسیار حائز اهمیت می باشد. برای اطمینان بیشتر از نبود نشتی گاهی از پمپ های مگنتی استفاده می شود. هدف اصلی از طراحی پمپ های مگنتی حذف آب بند های مکانیکی و گرافیتی می باشد. محفظه یاتاقان در این پمپ ها از پوسته جدا بوده و عامل حرکت دوار پروانه نیروی الکترومغناطیس می باشد.

تماس با ما مشاوره رایگان و استعلام قیمت تماس با ما مشاوره رایگان و استعلام قیمت

لازم است پمپ دارای سیستم‌های ایمنی website الکتریکی و سیستم حفاظت در برابر نشت باشد.

پمپ‌های ضد اسید به دلیل اینکه برای انتقال سیالات مختلف استفاده می‌شوند، از جنس‌های مختلفی نیز ساخته می‌شوند.

برای گرفتن اطلاعات بیشتر دو مورد انواع پمپ ضد اسید با کارشناسان ما در واحد فروش در ارتباط باشید .

 محور: قسمتی است که پروانه به آن متصل است و نیروی مورد نیاز برای چرخش پروانه را از موتور منتقل می‌کند. این جزء باید به گونه‌ ای ساخته شود که در برابر نیروهای وارده و اصطکاک مقاوم باشد و همچنین از مواد ضد خوردگی برای جلوگیری از آسیب ‌های ناشی از مایعات اسیدی استفاده شود. 

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

ضلع جنوبی کیلومتر ۳ بزرگراه فتح ، مجتمع تجاری تهران، طبقه زیر همکف، پلاک ۱

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *